Att ändra metod för autenticering

Den här menyn låter Dig ändra metoden för autenticering för den här specifike/a användaren.

Var snäll och lägg märke till att detta beror i hög grad på vilken metod för autenticering som Du har valt för den här webbplatsen och vilka inställningar den använder.

En felaktig ändring här kan göra det omöjligt för användare att logga in eller t.o.m. ta bort deras konton helt och hållet så Du bör bara genomföra detta om Du vet vad Du gör.

Index över alla hjälpfiler