Om kurser ska vara tillgängliga eller inte

Det här alternativet tillåter Dig att 'dölja' Din kurs fullständigt.

Den kommer inte att synas på några kurslistor, förutom för kursens distanslärare och systemets administratörer.

Även om de lärande (eller någon annan) försöker ladda ner sidan direkt via kursens URL så kommer de inte att få tillträde till den.

Index över alla hjälpfiler